Det var så den efterårsferie.

Så er det søndag og jeg er netop kommet hjem fra Jylland af. Eller. Jeg er faktisk netop kommet hjem fra en aftensmadsdate med en veninde, men jeg tog direkte ud til daten fra Jylland af – så in a way er jeg netop kommet hjem fra Jylland af!

Det var en hyggelig ferie! Jeg fik læst eksamen. Jeg fik festet lidt. Jeg tog til Kolding for at mødes med en veninde som jeg ikke havde set ret længe – det var ret skønt at gense hende igen! Jeg var forbi en virkelig lille zoo sammen med kæresten! Jeg var i biffen med kæresten. Og ja. Det var en afslappende uge (hvis man ser bort fra eksamenslæsning + gruppeopgave).

Og i morgen er det sidste dag på modulet. Så begynder eksamenslæsningen atter igen og på fredag får vi eksamensopgave hvor der er fokus på enten KOL, diabetes eller apopleksi. Jeg håber lidt på KOL – men siden vi er gruppe 3, så tror jeg vi får diabetes…… øv. Og vi skal inddrage genetik, ernærning, anafys, sygdomslære samt sygepleje.. haha… eller noget. Jeg ved ikke om jeg består, hvis jeg skal være ærlig. Jeg synes der har været så meget som jeg er gået glip af og, ja.
Jeg skal heldigvis først aflevere opgaven kl. 10, d.7. november så jeg har jo faktisk lidt tid til at læse lidt i bøgerne før jeg svarer på opgaven – men ja… ja! Jeg må bare prøve mit bedste og se om det går. Går det ikke så håber jeg at jeg har mere viden omkring emnerne efter praktikperioden som er fra 14.november til 27.januar. Hver dag fra 7:30 til kl. 13:30.
Det skulle være fra 7-15, men jeg har bedt om at få droppet studiedag og så på den måde kunne få færre arbejdstimer, da jeg simpelthen ikke kan holde til at være derude fra kl. 7 (6:30) til kl. 15:00 med tanke på at der kun er 30 minutters pause alt i alt.

Praktikperioden bliver også der hvor jeg finder ud af om jeg dropper ud til fordel for et andet studie – eller om jeg bliver. Praktikken er jo det oplagte sted hvad angår at finde ud af om det er noget for en.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg mere skal sige.. Nå ja, på torsdag har jeg 3. kursus-dag indenfor DAT med bevilliget tolk! Det er så skønt og jeg føler at nu kan jeg GLÆDE mig til kurset uden at blive øv over manglende tolk. Jeg føler mig heldig. Jeg har fået tolk til mit DAT. Jeg har fået mit certifikat som psykisk førstehjælper. Jeg har tolk til min praktik – fuldtidstolk. Jeg håber mit held også har indflydelse på min eksamensopgave, lulz.

– S.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s