Hæh.

Jeg har liiige lavet et indlæg hvor jeg brokker mig over mit hår. Vupti. I går fik jeg en mail fra Wella om at de mangler en hårmodel og i dag fik jeg en mail fra Loreal om det samme. Hæhæhææææ – tror da bare jeg fremover brokker mig her på bloggen når det ender med gode ting 😉

Jeg skal så forbi Wella d.6. september – det blev desværre ikke inden mit oplæg, hmf.. men Loreal ville farve mig endnu lysere og jeg vil gerne have nogle fine efterårsfarver som i orange/brun.. jeg håber altså at Wella giver mig noget i de farver – min frisør skal være vild ellers bliver jeg ærgerlig. Honest talking babe.

Og jeg har købt mig et nyt glattejern i dag. Det var altså også på tide. Mit nuværende glattejern er en Remmington – et eller andet. Mit allerførste glattejern. Ja, mit glattejern er faktisk 10 år gammelt!
Jeg følte jeg fortjente lidt selvforkælelse så derfor er jeg ret glad for mit nye køb! Jeg måtte lige kredse lidt rundt om ideen i nogle dage før jeg besluttede mig. Og nu glæder jeg mig til at få det med hjem.

På mandag starter studielivet igen. Der er allerede problemer. Fordomme omkring min tolk. Mails om at de er bekymret fordi jeg har tolk. Det er frækt at lederen svarer på min klage med at hun er rigtig ked af at jeg har haft en vejleder som skulle hjælpe mig, men som i stedet for bare var usamarbejdsvillig og kaldte mig for uegnet sygeplejerske pga. min hørelse… og så ALLIGEVEL runder lederen af med “nå ja, jeg er også bekymret for dit videre forløb”.. det føles lidt som om at hun pisser på min klage. Så respektsløs.
MEN jeg vil ikke fokusere på det negative. Jeg vil gøre mit bedste for at kunne finde ud af om jeg har lyst til at fortsætte på studiet UDEN at de der mennesker skal påvirke min holdning. Jeg vil simpelthen bare lukke af for deres negativitet og se hvad jeg selv har lyst til.
Jeg forsøgte at læse lidt anafys i dag.. jeg må indrømme at jeg aldrig kommer til at kunne lide anafys og jeg blev så lykkelig over at finde noter fra november 2015 som netop handler om det jeg skal læse om til i næste uge. Så er der lidt mindre arbejde til mig, og det hjælper lidt på situationen.

Men! Hårmodel d.6. september og jeg GLÆDER mig. Det bliver skønt at blive lidt nusset om. Jeg foretrækker dog Goldwell da de også lægger makeup på, men det går nok. Det vigtigste er at man får nyt hår – og at det ser pænt ud 😉

– S.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s