Alle de tvprogrammer.

Engang var jeg meget glad for tvprogrammer. Jeg zappede gerne hele dagen. Især da jeg var sygemeldt og boede i Kolding. Tv der. Tv her. National-programmerne var mest interessante (geo og history). Så var der Simpsons. Og spændende film. Og Animal Planet. Og Discovery.

Da jeg flyttede til Vejle var der ikke tvpakke inkl. huslejen – faktisk var der ikke engang sådant et stik til at man kunne se tv.
Det er så cirka.. jeg ved det ikke. 3 år siden og siden den dag har jeg ikke set tv. Faktisk har jeg kun tvet tændt hvis jeg skal se en film fra min bærbar. Eller hvis en kæreste skulle se noget. Eller hvis nogen bad mig om at tænde for tvet.
Jeg har boet her siden 1. marts og har kun haft tvet tændt tre gange. To gange var fordi der var nogen, der ville se fodbold.
Og idag var det så mig, der skulle se tv – fordi en bad mig om at se noget på tv2.

Ærligt talt kan jeg ikke se hvorfor tvprogrammer er så interessante? der sker ikke en skid. Tvet er allerede slukket og jeg føler at det er så overfladisk. Jeg gider ikke engang betale for tvpakken og overvejer endda at spørge boligselskabet om man kan slippe for den, eller i det mindste få den mindste tvpakke så jeg ikke skal betale så meget for noget, jeg ikke anvender.

Faktisk var jeg tæt på at bare lade min fladskærm stå i kælderen, men det syntes min far var dumt. Så han hang den op og nu er det faktisk i princippet.. let’s say, en sort plakat på min væg. Slukket og afmonteret. Kun monteret når det skal bruges. 3 gange siden 1. marts so far.

Det er sjovt at man pludselig kan ændre sig. At man kan gå fra “jeg kan ikke undvære mine national-programmer!!!” til at gå til “tvprogrammer er ret overfladisk og man spilder tiden”.

Når jeg engang får børn – så synes jeg ikke, de skal placeres foran tvet. Sådan. Der. Jeg sagde det. MEN selvfølgelig skal de da have lov til at se Disney og tegnefilm – men jeg synes bare ikke vores hverdag skal bestå af at tvet er tændt hele tiden.
Måske skifter jeg mening til den tid. Måske jeg ikke gør det. Jeg siger bare at tvprogrammer er noget pis og papir og spild af penge – der sker ik’ en skid, programmer sucks! 😉

– S.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s