Første dag i Cellen.

(Fremadsigtet vil jeg kalde min lejlighed for Cellen. Lille lejlighed = kan ligeså godt gøre lidt sjov.)

Nu sidder jeg på min nye sofa med benene oppe på en puf. Jeg hører lige nu The Cranberries ‘When You’re Gone’ og jeg smser med forskellige mennesker.

Faktisk føler jeg mig allerede hjemme! Det er utroligt hvor hurtigt jeg er faldet til. Da jeg boede i Jylland tog det mig gerne et par dage/uger før jeg helt faldt til i lejligheden. Her er jeg allerede faldet til. Jeg skal stadig vænne mig til den lille størrelse – men det er nu en meget hyggelig celle!

Jeg har dog allerede problemer med mit tøjskab. Jeg HADER skufferne derude. De er så latterlige. Jeg har ikke nok tøjbøjler, så jeg mangler stadig tøj at få hængt op. Derudover skal jeg have en aflang kommode derude, så jeg kan have plads til mere opbevaring.

Stuen mangler også nogle opbevaringsmøbler – men det kommer jo hen ad vejen. Jeg tror ikke jeg kan have en bogreol mellem seng og sofa, det blir for trangt – så det blir en gardin i stedet for.. jeg VIL have soveværelset “gemt” væk nemlig.

Imorgen skal jeg male. Det var meningen jeg skulle male idag, men jeg orker bare ikke. Så jeg maler imorgen om morgenen, så smutter jeg ud mens lejligheden tørrer. Så om aftenen kommer S forbi! Jeg håber, hun synes om lejligheden – selvom jeg laaaangtfra er færdig.

Køkkenet til gengæld er 90% færdig! Derude mangler jeg bare en såkaldt tallerkenrække, det synes jeg kunne være hyggeligt til opbevaring af mine RC-tallerkener/skåle + kopper!

Nå. Jeg vil slappe lidt mere af inden jeg skal sove!

I får lige tre IG-billeder smækket op her. Jeg skal nok holde jer opdateret og smide flere billeder op, når jeg får lavet noget nyt og sådan.

– S.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s