Dybt inde i skoven.

Da jeg var yngre, boede jeg tæt på Bagsværd Søen. Der var jeg nærmest hver dag næsten, i forår- og sommerperioden. Enten cyklede jeg rundt om søen, eller også tog jeg derud sammen med min veninde hvor vi bare gik langt ind i skoven og udforskede.
Det er faktisk Bagsværd Søen, jeg tænker på, når jeg skriver mine små kortprosa-tekster. Skoven, hjortene, og de andre dyr – det er Bagsværd Søen. Nu ved I hvorfor der er så mange af mine tekster, der handler om naturen.

Selvom jeg er en ægte bytøs, som elsker København – så elsker jeg også skoven. (og kirkegårde.). Men når man er i skoven, og der ikke er andre mennesker – så føles det bare som om jeg er i en hel anden verden. En verden der er helt min egen. Og det giver mig en følelse af at jeg igen er barn, hvor jeg er ude og udforske skoven.

Idag fandt jeg en skov, som faktisk var ret god. Jeg har set mange skove, hvor jeg følte det ikke var noget særligt, men den her havde mange stier. Og jeg glæder mig til at foråret kommer, så alle disse træer vil være dækket af blade, og blive eventyrlig igen.
Jeg har lyst til at tage derud igen imorgen, men imorgen får jeg en veninde på besøg – så hvis jeg skal derud, må det vente helt til søndag.

dagens

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s